S'ha produït un error en aquest gadget

divendres, 25 de novembre de 2016

Niente di più sempliceVogliono leggere la lettera? TROVA QUI. Baci, baci, baci... 

Ps. A les 8 del vespre direm "Nero Nero Nas" de la Rosa Maria Arrazola a la Biblioteca de Tàrrega... l'Albert, la Pilar, l'Assumpta i servidora, 4 dels 8 de VinyArtístics. Veniu, serà diferent!

dilluns, 14 de novembre de 2016

Obre els ulls, MontseDies difícils: Escombro fulles que haurien d'estar empegades, desempego fulls que s'han quedat quasi tatuats a la pell. Demano hores a la tardor per cremar la miopia innecessària. Sóc resilient, com qui fa un pou amb una cullera. Sóc resistent com el bambú, me'n sortiré. I a tu, bàlsam dins la nit, et demano que no em deixis estimbar. Bona setmana a tots. Molts petons. 

dilluns, 7 de novembre de 2016

No és veritatPerò torna a ser dilluns, i en aquest trànsit a la llum del retrobament ( i els ulls que em torben ) feinejo, fonema constant del jo que tu saps. Si vols saber què diuen, i meravellar-te'n, VÉS AQUÍ. 

diumenge, 6 de novembre de 2016

Del plexe solar


Del plexe solar, l'artèria que em vas regalar. Sí, amor, la que va des de la dreta de mi fins a l'oxigen ric en sang - tinc una samarreta que en supura, me la posaré per tacar-te - i a l'abdomen, allò que també s'anomena papallones. I fins a les ilíaques, on neix el desig, aquesta geografia que compartim si volem ser-ne experts. Del plexe solar, sota totes les llunes possibles. 

dimarts, 1 de novembre de 2016

A Paris...i sota cada pont tancaré el punt on el teu nom es fa angle tancat, i amb els meus ulls també tancats et diré quina sort tinc de ser "bateau mouche" quan em navegues. Riu, m'agrades. 

PD. M'he comprat el darrer disc dels The 1975. Extraordinari... per fer coses ;-)