Passa al contingut principal

VERDÚ A LA TELE

Mos han invadit. Tal com hu sintiu. I lligiu. D'un dia per l'altre van venir unes furgonetes grosses, plenes de cables, de sinyors que parlaven raro, com de Barcelona, amb un posat així com de perdonavides ("silló! silló!... si se'n diu butaca!") i van començar a engegar les maquinotes a lo corrent elèstric. Ara tinim la mitat del poble dividit: la plaça és de la Teletres, i la resta del pople pertany a Verdú. S'hi estaran fins dimecres, i mos portaran al museu del joguet, als sillers (de vi, què us pensàveu?), al tros (hehehe...malpensats!) i fins i tot farem d'arqueòlegs, com aquell home tan siriós que surtia a la tele lo diumenge...no, Nostresinyó no, lo bisbe de Solsona tampoc,..ah, sí, lo Eudald Carbonell. I perquè veieu com m'agrada ensenyar lo meu poble, que m'ha donat aquest nom tan escaient, cantireta, escolteu bé, i aplaudiu al final, que lo Màrius Serra és un home excel·lent.
I viniu a veure-mos, ja posats a fer propaganda...

Comentaris

  1. És el que passa amb les llengües i els forasters, que ens envaeixen, mira ací a la televisió valenciana van posar la llengua de la ciutat i de l'Horta, és a dir l'apitxat de les comarques centrals com a llengua vehicular de l'ens, mentre que a la ciutat d'Alcoi o a la de Morella o a les zones de la Ribera, l'Alcoià, la Safor o el Maestrat es parlava una llengua molt més acurada i sofisticada. Però sempre guanya el gran, i vist el ja passat no ens podem queixar, si més no tenim una televisió que són quatre canals, i parlen bastant bé en termes generals, tot i que hi ha de tot, i no hi ha gaire correctors.

    Vicent

    ResponElimina
  2. Bah!! aquestos txaperos de la TV tot ho distorsionen despre cobren un paston tota aquesta colla de tecnics que no foten brot i es gasten el que no tenen per a fer un programillu de no gran cosa de veres... Penso Jo he??? que pensar es gratis i encara sembla una democràcia això encara que ja no ho sigui... ,

    ResponElimina
  3. M'agradaria dir una cosa gruixuda, però no en sé. Per tant, somriuré sota el nas i us agrairé que hagueu passat per dir res sobre aquest post tan pocasolta :)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Càntirs trencats, nanses desaparellades, torns que van com volen...aquí hi cap tot!

Entrades populars