Passa al contingut principal

Sac foradat :(


El senyor Zapatero s'ha emmirallat en Grècia per contrarestar la crisi, i ara retalla la butxaca de per si petita dels funcionaris, que ja era de mida curiosa, i la dels jubilats i les partides socials. Congela les pensions... El que ens ha costat arribar fins aquí, i ara encara ens hem de disculpar per anar a treballar cada dia, per demanar als avis que ens donin un cop de mà amb les nostres franges laborals anti-conciliatòries, que ens els peixin a l'hora de dinar i de berenar, que els que havien demanat l'ajut per discapacitat s'han de fer fotre perquè ja van néixer fotuts i no els ve d'aquí... Us sonen els noms Gürtel, Camps, Matas? Us sonen els vestits de dissenyador que porten els ministres quan surten a la televisió? Els diners que s'han gastat en fer campanyes estúpides i comprar ordinadors de mida microones per estar-se a Twitter o al Messenger en lloc de fer els deures. La llista és interminable....i el meu maldeventre comença fer estralls a la meva vida.

La cosa pinta malament. Entre deixar de pagar pels deutes que he contret voluntàriament i estrebar-me el cinturó, opto per la segona circumstància. I llegiu bé, perquè estarem temps en aquestes. Les pizzeries estan a rebentar, el Lidl i el Dia es forren perquè venen barat, i passejar aporta molts beneficis : cansa però no gasta! Amics meus, s'han acabat les vaques grasses ( no aquelles que adornen els carrers de Madrid i estan fetes de cartró-pedra ), i ara toca mirar-se el melic per quedar-hi enganxat ( les mides minven amb la crisi...)
Us deixo amb els Aerosmith, aquí podreu descarregar la bilis, les cames i esgargamellar-vos contra la política social de pa-sucat-amb-oli del senyor Zapatero i la seva colla d'il·luminats.

Comentaris

Entrades populars