S'ha produït un error en aquest gadget

dissabte, 21 de novembre de 2009

Un tenor a la meva vida

80'spetons, sexe per primera i no pas última vegada, pubs i bona música, fila darrera del cinema a xuclar-se els morros mútuament, Uni, casa dels pares, England forever, Esther, nòvios varios, Michael jackson encara viu i negre, Reagan, cabell crepat, colors vius a la roba, madonna que apuntava alt, guerra de les malvines, pòsters, viatge fi uni, cau el mur de berlin, alliberen el mandela, m'emborratxo per 1ª vegada, la peseta estava viva i cuejant, gastava 2 talles menys i 2 diòptries menys, tenia 20 anys menys que ara, el Serrat també cantava això, la Trinca era guai i legal, les mamaxixo, la Carrà a la tele, el Retorn de Brideshead a TV3, la nit dels ignorants, el nostre Simca 1500, unes càries de menys, els Police cantaven "Every breath you take", jo sabia dir t'estimo en suec i la sueca amb qui parlava en anglès reia, "Yo también" faig anar condó, escric pels colzes, toco la flauta, 23-F, vaga general del 20-J, aprenem a fer anar l'ordinador en llenguatge binari i els caixers automàtics, els mòbils pesen una tona i mitja, l'alaska encara no tenia les tetes enormes, Radio futura, aprenia alemany i no me'n sortia, descobreixo el ska, "Sue Ellen, ets un pendó", El cotxe fantàstic, la bruja avería, la sensación de vivir...
"NEvermore" a la foto de final de la uni.

Vaig créixer als 80, es nota??

Calés i misèriaFa uns dies que quan em miro el moneder encara hi ha alguna cosa, un trist bitllet de 5€ o fins i tot un de 10€... I penso, com és que allà al País Ranci la vida era tan cara, i els cafès fets per un mateix, sense compliments i sense davantal, valien 0,70€? I han tancat la Fonda, la Mare del Silenci i del Risotto, del Pastís de Peix i del de Verdures, la Fôrmula Desestressant dels Dijous-Paella i dels Claustres Eterrrrns AMEN? Perquè rentar el cotxe costa 4 € i no em renten els baixos i encara me l'he d'aixugar jo si bui que quedi net i polit?
Perquè la Justícia és guenya i guerxa amb segons qui i cega del tot amb segons qui ? Perquè costen 70€ unes sabates i un euro lo dels xinos, si, com diu una alumna meva, "se t'ha espatllat abans de sortir de la botiga"? Ai, fer una vora costa set euros, i rebentar un col·legi una nit per endur-se els ordinadors que paga l'AMPA i el Maragall-Tot s'ho val? Qu'en fan dels expedients acadèmics? Se'ls venen als pirates ucraïnesos ? Els reinstal·len als ordinadors amb tot aprovat i aixins el Departament se'n congratula i ens apuja el sou perquè som competents i bones persones ?
Perquè ens donen 1/5 part d'una jornada laboral, només dient bondia ja n'has gastat una part de la jornada!! Perquè diuen que als autònoms els donaran ajudes i no les veuran si encara estan vius fins el 2011? Als jutjats hi ha molt gent per impagats de lloguer i d'hipoteques i de pensions a les exparelles, i per la crisi el Sabina fa cançons i la gent crida a casa seva i pega als nens i a les dones??

I mentre jo faig rimes fines prò no cobro ni'm feliciten..."malos tiempos para la lírica", ja ho deien. Diuen que amb 3 frases volen una pàgina sencera, "algo corto pero no muy largo". Un rotllo de paper de WC tallat per on vulguis, xata, amb les rimes de Bécquer i les dels cantants actuals espanyols barreixades també servirá.
"Qué bonito, tía, me ha emocionado un montón, es que es muy fuerte lo que escribes,tía, ay, qué bonito!"

Margarides per als porcs, i els euros al carall, a veure si tornarem a la PESETA (
tot lo que puja tartodora baixa...)